Цікаво і корисно
У коледжі продовжується тиждень знань комісії професійної та практичної підготовки терапевтичних дисциплін. До Всесвітнього дня здоров’я, який щорічно відзначають 7 квітня, викладачкою основ медсестринства Альоною Чайковською для здобувачів освіти груп 11Л та 11С проведено годину спілкування «Харчування студентської молоді в сучасних умовах».
Правильне харчування – запорука довголіття, – це постулат, який не потребує доведення. “Ми є те, що ми їмо”, – говорив Гіппократ, якого вважають одним із перших цілителів, що започаткував основи дієтології.
Викладачка звернула увагу першокурсників на проблему харчування, узагальнила і розширила їх знання про корисну і шкідливу їжу та її вплив на здоров’я людини, дала практичні рекомендації.
До обговорення долучились студентки ІІ курсу Ольга Шевчук, Аліна Зозуля та Даріна Мастерук, які висвітлили питання значення вітамінів для збереження здоров’я людини, принципи раціонального харчування, закликали здобувачів освіти розвивати в собі корисні звички здорового способу життя та виховувати дбайливе ставлення до власного здоров’я.